
חזה עוף על הגריל שילדים אוהביםזה אמנם רק חזה עוף, נתח ללא הוד והדר, אבל עם השריה ותיבול נכון הוא יירד מהגריל טעים ועסיסי כמו שלא הייתם מאמינים. גדול עליכם גריל? אפשר לצלות אותו במחבת - עדיין ייצא פצצהדוחול ספדי ומיכל וקסמן|בלדי, הוצאת ידיעות אחרונות| פורסם27/06/1707:33 ![]() צילום: דניה ויינר, בלדי, הוצאת ידיעות אחרונות |
המצרכים (4 מנות):
למרינדה:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה. 2משרים את רצועות הבשר במרינדה כמה שעות לפני הצלייה (אפשר גם לילה שלם). 3צולים על הגריל עד שהעוף שחום וצלוי מבחוץ ועשוי היטב מבפנים. 4חותכים לרצועות עבות ואוכלים חם עם או בלי פיתה. מתוך "בלדי: ארבע עונות בנצרת https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-bee1cfea8e14751006.htm?Partner=interlink", דוחול ספדי ומיכל וקסמן, הוצאת ידיעות ספרים, 138 שקלים. בלדי - כריכת הספר|צילום: דניה ויינר, בלדי, הוצאת ידיעות אחרונות![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |