מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 ק"ג עצמות/ גרונות /כנפי עוף
  • תערובת ירקות שורש (בצל , כרשה, גזר, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, שום) חתוכים גס
  • 3 גבעולי תימין
  • 3 גבעולי פטרוזיליה
  • 2 גבעולי סלרי
  • 2 עלי מרווה
  • 2 עלי דפנה
  • 10 גרגירי פלפל אנגלי
  • 10 גרגרי פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מניחים בסיר את כל החומרים ומכסים ב-4 ליטר מים קרים.

2מביאים לרתיחה ומבשלים על הלהבה הנמוכה ביותר למשך 3 שעות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il