
קציצות עוף ממולאות בתמריםהקציצות האלה הן מהמנות שהמציאה מרים - אמא של אבי לוי - תוך כדי עבודה במסעדת המוציא. לא פלא שהן הפכו ללהיט![]() צילום: אפרת ליכטנשטט, טעמים של בית, הוצאת כתר |
המצרכים (6 מנות):לקציצות:
למילוי:
לטיגון:
לרוטב:
אופן ההכנה:1לקציצות: מניחים חזה עוף טחון בקערה גדולה. 2מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים שום כתוש, תבלינים וכוסברה ומערבבים לתערובת אחידה. 3מעבירים את התערובת המתובלת לקערה עם חזה העוף הטחון, מוסיפים ביצה אחת ומערבבים היטב. 4לוקחים ביד כמות לקציצה אחת ופותחים את התערובת ממש כמו שממלאים קובה, מכניסים את התמר פנימה וסוגרים עליו. מתקבלת קציצה די גדולה, אשר בתוכה נמצא תמר. 5מחממים במחבת שמן לטיגון הקציצות ומטגנים עד להזהבה. 6לרוטב: מחממים שמן זית בסיר רחב ומטגנים את שיני השום השלמות עד להזהבה. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עד שהם מבריקים תוך כדי ערבוב. מוסיפים כוסברה קצוצה ואת התבלינים ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את ציר העוף ומבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות. מוסיפים את הקציצות לרוטב ומבשלים עוד 30 דקות על להבה נמוכה. ** אפשר להוסיף לרוטב אפונה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |