
עוף עם שומר ואפונה על קוסקוססמדי בומבה עם מתכון שעובד תמיד - זריז, טעים ומשביע. שעה וזה מוכן
סמדר וקנין https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-6a05d233f85ab21006.htm
| mako אוכל
| פורסם 20/12/12 10:58
צילום: נועם דוד, סוגת
|
המצרכים (4 מנות):
תבלינים:
אופן ההכנה:1 מחממים את השמן בסיר. כשהוא חם מטגנים בו את העוף לסגירה קלה. בינתיים מקלפים את הבצל וחותכים לרצועות לרוחב. 2 מוציאים את העוף ומניחים בצד. מוסיפים את הבצל לסיר ומטגנים (באותו שמן). 3חותכים את השומר לרבעים ומוסיפים לבצל. מתבלים, מערבבים ומוסיפים את העוף. מכסים במים עד שלושת-רבעי מגובה השומר והעוף. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה. 4 מוסיפים את האפונה, קוצצים את השמיר ומפזרים. מוסיפים רבע כוס מים, מכסים וממשיכים לבשל עוד כרבע שעה, או עד צמצום הנוזלים. 5 מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה, ומגישים ביחד. * המתכון באדיבות סמדי בומבה לסוגת, המשיקה את סדרת הקוסקוס החדשה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |