1 מחממים סיר סוטאג' עם מעט שמן וצורבים את שוקי העוף מכל הכיוונים, עד שהן מקבלות גוון זהוב יפה. מוציאים.
2 חוצים את הבצלים ופורסים. מטגנים באותו הסיר עד הזהבה.
3 קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים. מוסיפים לסיר ומטגנים כמה דקות.
4 מוסיפים את הסילאן והתבלינים ומערבבים. מחזירים את שוקי העוף לסיר וממלאים מים עד לגובה העוף. מביאים לרתיחה.
5 מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה כשעה וחצי. מדי פעם מערבבים ובודקים שלא חסרים נוזלים.
בתיאבון!