
עוף צלוי בבירת חיטה עם בצלי שאלוט ופטריותעוף צלוי בבירה, שחום ופריף, מוגש עם בצלצלים והמון פטריותעופר בן אור, מסעדת באיירן|mako אוכל| פורסם30/08/1315:22 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :לתערובת התבלינים:
לעוף:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות. 2קוצצים את התבלינים היטב ומערבבים עם השמן והבירה. 3ממליחים את העוף השלם היטב, מבפנים ומבחוץ, וקושרים אותו בחוט (מצליבים את הרגליים בצורת איקס, מלפפים סביבן חוט קשירה פשוט עד שהצורה נשמרת – וקושרים). מורחים את תערובת התבלינים על כל העוף באופן אחיד, ומעבירים לתבנית כשהעוף מונח על גבו. 4מטגנים את בצלי השאלוט עד לקבלת צבע זהוב. מוסיפים כף סוכר וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, כדי לתת לבצלים להתקרמל. 5כשהבצלים שחומים ויפים מעבירים אותם לתבנית של העוף. 6אופים כ-20 דקות. מדי פעם משקים את העוף במה שנשאר מתערובת התבלינים והבירה. 7אחרי 20 דקות מנמיכים את התנור ל-180 מעלות, ואופים כ-20 דקות נוספות. ממשיכים להרטיב את העוף מדי פעם, כדי שלא יתייבש. 8לקראת ההגשה מטגנים את הפטריות בשמן זית ומתבלים במלח ושום. מגישים עם העוף. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> כל המתכונים לראש השנהhttps://www.mako.co.il/food-rosh-hashana?Partner=interlink תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3בירה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94בצל שאלוט https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%9C+%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%98פטריות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AAמתכונים לראש השנה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D+%D7%9C%D7%A8%D7%90%D7%A9+%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |