
תחתיות ארטישוק של סבתא פיפינהמתכון לתחתיות ארטישוק במילוי פרגיות ברוטב סמיך. מנה שממלאת את הבית בריחות נהדריםדנה אלמוסניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-8eb210946484721004.htm|mako אוכל| פורסם29/06/1215:41 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :לרוטב:
למילוי:
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר את הבצל כ-5 דקות על אש בינונית, עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את הסלרי, השום, רכז הרימונים, התבלינים והמים, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה. 2מכינים את המילוי לתחתיות הארטישוק: מערבבים את כל חומרי המילוי (למעט התחתיות), ממלאים את התחתיות ומניחים בסיר עם הרוטב. 3מבשלים 35-40 דקות על אש נמוכה, מערבבים מדי פעם בעדינות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:ראש השנה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%90%D7%A9+%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%94מתכונים לראש השנה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D+%D7%9C%D7%A8%D7%90%D7%A9+%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%94ארטישוק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7ממולאים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9Dפרגיות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AAמתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9F ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |