https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

מנה אתיופית מסורתית: טורו ווט, פירפיר ואינג'רה

מנה מסורתית של עוף עם תבלינים אתיופיים מקושטת בביצה קשה

|מאסטר שף| פורסם01:18
עוף בתבלינים אתיופים (תמונת AVI: mako)
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • עוף שלם מחולק ל-8

  • 5 בצלים, קצוצים
  • 200 גרם חמאה אתיופית (חמאה מזוקקת ומעורבבת עם תבלינים אתיופיים)
  • תבלינים אתיופים
  • 2 עגבניות, קצוצות
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 1 ג'ינג'ר קצוץ
  • 4 כפות שמן
  • 4 ביצים קשות

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן, מוסיפים 200 גרם חמאה אתיופית, 4 כפות תבלינים אתיופים ואת העגבניות.

2מביאים לרתיחה, מוסיפים את העוף, מבשלים כחצי שעה ואז מוסיפים את הג'ינג'ר והשום הכתוש לעוף ומבשלים עוד חצי שעה.

3מקשטים בביצה קשה.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il