
מנה אתיופית מסורתית: טורו ווט, פירפיר ואינג'רהמנה מסורתית של עוף עם תבלינים אתיופיים מקושטת בביצה קשהסהבה וולדמיכאל|מאסטר שף| פורסם21/03/1401:18 ![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן, מוסיפים 200 גרם חמאה אתיופית, 4 כפות תבלינים אתיופים ואת העגבניות. 2מביאים לרתיחה, מוסיפים את העוף, מבשלים כחצי שעה ואז מוסיפים את הג'ינג'ר והשום הכתוש לעוף ומבשלים עוד חצי שעה. 3מקשטים בביצה קשה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |