
פרגיות בגריל עם בצלים ואגסים מתובליםמנה מצוינת להכנה על גריל פחמים, להגיש עם פירה או צ'יפסדניאל זך|"כרמלה ואני", הוצאת מודן| פורסם11/03/1017:28 ![]() צילום: "כרמלה ואני", הוצאת מודן |
המצרכים (6 מנות):
למשרה
להגשה
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל מרכיבי המשרה. מוסיפים לקערה את הבשר, הבצלים והאגסים ומניחים כשעה. 2מוציאים את הבשר, הבצלים והאגסים מהמשרה ומייבשים אותם מעט במגבות נייר. צולים בגריל פחמים חם או במחבת פסים חמה כ-5 דקות מכל צד. 3ההגשה: מתבלים את עלי הרוקט בשמן, במיץ הלימון ובמעט מלח. מסדרים את העלים בצלחת הגשה, מניחים עליהם את הבצל, האגסים והבשר ומגישים. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3פרגיות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AAבגריל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9Cבצלים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%9Dאגסים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%92%D7%A1%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |