https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פרגיות בגריל עם בצלים ואגסים מתובלים

מנה מצוינת להכנה על גריל פחמים, להגיש עם פירה או צ'יפס

|"כרמלה ואני", הוצאת מודן| פורסם17:28
פרגיות בגריל עם בצלים ואגסים מתובלים (צילום:
צילום: "כרמלה ואני", הוצאת מודן
  • זמן עבודהשעה ורבע
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 6 ירכיים של עוף צעיר, עם העור, ללא העצם (סטייק פרגית)

  • 2 בצלים, חתוכים לשמיניות
  • 6 אגסים, קלופים וללא הליבות, חתוכים לרבעים

למשרה

  • 1 שן שום, כתושה

  • מיץ מלימון אחד
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות סירופ מייפל משובח
  • 2 כפות תבלין אדום לעוף בגריל
  • 1/2 כף פפריקה מעושנת (אם רוצים)
  • קמצוץ פלפל שחור טרי או פלפל אדום חריף טחון לאוהבי החריף

להגשה

  • צרור עלי רוקט, שטופים

  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • מלח

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את כל מרכיבי המשרה. מוסיפים לקערה את הבשר, הבצלים והאגסים ומניחים כשעה.

2מוציאים את הבשר, הבצלים והאגסים מהמשרה ומייבשים אותם מעט במגבות נייר. צולים בגריל פחמים חם או במחבת פסים חמה כ-5 דקות מכל צד.

3ההגשה: מתבלים את עלי הרוקט בשמן, במיץ הלימון ובמעט מלח. מסדרים את העלים בצלחת הגשה, מניחים עליהם את הבצל, האגסים והבשר ומגישים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il