https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

צ'יקן נאגטס

הגרסה האפויה והלא פחות מוצלחת של חטיפי העוף האמריקאים

צ'יקן נאגטס (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

לבלילה

  • 1 ביצה

  • 1/2-1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 שן שום שמנמנה
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1 בצל יבש קטן מאוד
  • 3/4-1 כוס מים
  • 1/2-3/4 כוס קמח
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180-200 מעלות.

2טוחנים יחד את כל חומרי הבלילה (היא צריכה להיות סמיכה מאוד). שימו לב, הכמויות יכולות להשתנות מעט - מומלץ להוסיף כל מצרך בהדרגה, עד לסמיכות והטעם המתאים.

3חותכים את החזה לקוביות עבות (עוד אפשרות: לגלגל פסי חזה-שניצל לשבלולים עם קיסם).

4טובלים בבלילה ואחר כך בפירורי הלחם, ומניחים את הנאגטס בשמן רותח רק ל-1/2 שנייה (שהתערובת "תיסגר").

5מסדרים את הנאגטס על רשת התנור. מתחת לרשת כדאי לשים תבנית, שתקלוט את טפטופי השמן (המעטים מאוד).

6אופים עד השחמה, בערך 10-15 דקות (לא לאפות יותר מדי, שהעוף לא יתייבש) ומגישים עם קטשופ או כל רוטב אחר.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il