
צ'יקן נאגטסהגרסה האפויה והלא פחות מוצלחת של חטיפי העוף האמריקאיםנאוה (דונה קישוט)|לאכול עם העיניים http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=DonaKishot| פורסם07/07/1008:29 ![]() צילום: istockphoto |
המצרכים (8 מנות):
לבלילה
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180-200 מעלות. 2טוחנים יחד את כל חומרי הבלילה (היא צריכה להיות סמיכה מאוד). שימו לב, הכמויות יכולות להשתנות מעט - מומלץ להוסיף כל מצרך בהדרגה, עד לסמיכות והטעם המתאים. 3חותכים את החזה לקוביות עבות (עוד אפשרות: לגלגל פסי חזה-שניצל לשבלולים עם קיסם). 4טובלים בבלילה ואחר כך בפירורי הלחם, ומניחים את הנאגטס בשמן רותח רק ל-1/2 שנייה (שהתערובת "תיסגר"). 5מסדרים את הנאגטס על רשת התנור. מתחת לרשת כדאי לשים תבנית, שתקלוט את טפטופי השמן (המעטים מאוד). 6אופים עד השחמה, בערך 10-15 דקות (לא לאפות יותר מדי, שהעוף לא יתייבש) ומגישים עם קטשופ או כל רוטב אחר. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3נאגטס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A0%D7%90%D7%92%D7%98%D7%A1חטיפי עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%99+%D7%A2%D7%95%D7%A3נגיסי עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A0%D7%92%D7%99%D7%A1%D7%99+%D7%A2%D7%95%D7%A3 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |