
פטה כבד עוףמומלץ להגיש עם ריבה וטוסטונים![]() צילום: יח"צ |
המצרכים (7 מנות):
אופן ההכנה:1במחבת מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עם התימין כ-3 דקות. מוסיפים את הכבד ומטגנים 5 דקות נוספות. מוסיפים את הוויסקי. מטגנים את הכבד רק עד מידת עשייה מידיום- ריר, לא יותר. 2. מסננים את הכבד מהנוזל שלו ומעבירים למעבד מזון. טוחנים את הכבד עם החמאה ומתבלים במלח ופלפל. 3. מעבירים את מחית הכבד לתבנית אינגליש קייק ומקררים 5 שעות במקרר. מומלץ להגיש עם הפטה ריבה כלשהי וטוסטונים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |