
עוף עם המון ירקות בתנוראם יש לכם כבר גרסה קבועה לעוף עם ירקות בתנור, אנחנו מתנצלים מראש שאנחנו עומדים להרוס לכם את ההרגלים. אחרי שתכירו את הגרסה הזאת של ארז גולקו מהבלוג "אצלי במטבח", לא תצליחו לחזור אחורה![]() צילום: ארז גולקו, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל- 220 מעלות. 2מכניסים לקערה גדולה את כל המרכיבים, כולל התבלינים ולא כולל המים. 3בוזקים מעל הכל שמן זית בנדיבות ומערבבים טוב עד שהרוטב עוטף את כל המרכיבים. 4מעבירים לתבנית גדולה ומסדרים את הכרעיים של העוף כך שהעור פונה כלפי מעלה. 5שופכים מעל המרכיבים חצי כוס מים ומפזרים את עלי האזוב (זעתר). 6עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך שעה. 7מורידים את הנייר כסף ואופים על החום הכי גבוה עוד כ-10-15 דקות. כשהעוף משחים ורוב הנוזלים התאדו זה מוכן. * מומלץ להגיש עם אורז. המתכון באדיבות הבלוגIn My Kitchen https://inmykitchen.co.il/של ארז ונטאלי גולקו. לעמוד הפייסבוק "אצלי במטבח - ארז גולקו"https://www.facebook.com/erezkitchen ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |