
עוף עם לימון כבוש, הריסה וזיתיםמנה פיקנטית, מהמטבח המרוקאי. מומלץ להגיש על קוסקוסבני סיידא|אוכל של אמא, הוצאת כתר| פורסם15/02/1217:08 ![]() צילום: דניה ויינר, אוכל של אמא, הוצאת כתר |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את שמן הזית בסיר רחב ושטוח, שיכול להכיל בנוחות את הכרעיים ומטגנים את העוף 4 דקות מכל צד עד שיזהיב. מתכונים לראש השנה https://www.mako.co.il/food-rosh-hashana 2מפזרים מעל את הזיתים, הלימון הכבוש, ההריסה, העגבניות והשום, מתבלים בפפריקה, במלח ופלפל, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. 3מכסים ומבשלים על אש קטנה שעתיים או יותר, עד שהרוטב סמיך והעוף מתפרק מהעצמות. 4מגישים על קוסקוס, או עם לחם פרינה מרוקאי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |