https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עופיונים מזוגגים ברכז רימונים וקונפיטורת משמש

עופיונים פריכים ועסיסיים בזיגוג רימונים מתקתק וחגיגי לכבוד ראש השנה

|סנפרוסט| פורסם08:10
עופיונים ברכז רימונים ומשמשים (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 2 עופיונים טריים

  • 1 שקית גזר גמדי מוקפא (800 גרם)
  • מלח, פלפל שחור גרוס

לזיגוג

  • 1/3 כוס רכז רימונים

  • 2 כפות גדושות קונפיטורת משמש
  • 3-2 שיני שום, כתושות

אופן ההכנה:

1מוציאים את העופיונים מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה. 2. מערבבים את כל חומרי הזיגוג בקערה.

3מחממים תנור ל-200 מעלות. 4. מניחים את הגזר בתבנית, יוצקים מעליו מחצית מתערובת הזיגוג (את השאר שומרים לעופיונים), ממליחים, מפלפלים ומערבבים. 5. מורחים את העופיונים ביתרת התערובת, ממליחים, מפלפלים ומניחים על הגזר. 6. צולים כ-50 דקות בתנור שחומם מראש עד שהעופיונים זהובים והגזר מזוגג. הופכים את העופיונים ומערבבים את הגזר במהלך הצלייה

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il