https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

חזה הודו צלוי עם חרדל

הוא יותר זול מבקר, והרבה פחות משמין - אז מה דעתכם להניח הערב על השולחן חזה הודו צלוי? עם התיבול הזה - של חרדל, רוטב סויה וכן, גם סוכר חום - אתם הולכים ממש ליהנות. רק עשו טובה, אל תיתנו לו להתייבש

|mako אוכל| פורסם07:54
חזה הודו עם חרדל דל קלוריות (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 1 חזה הודו שלם (פרפר)
  • 1.5 כוסות חרדל (רצוי חרדל דיז'ון)
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/3 כוס רוטב סויה
  • 1/3 כוס מיץ לימון

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מורחים את חזה ההודו בכל החרדל ומקפידים להכניס חרדל גם בתוך הקפלים של החזה.

3מניחים את החזה על תבנית, ומפזרים עליו את הסוכר החום.

4מערבבים את שמן הזית, רוטב הסויה ומיץ הלימון ומטפטפים על חזה ההודו וסביבו.

5אופים לא מכוסה 20-30 דקות, מוצאים ופורסים מיד (אחרת הבשר ממשיך להתבשל, ומתייבש).

* כל מנה היא 2-3 פרוסות נדיבות, וכוללת 270 קק"ל.

נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשתסטודיו C http://www.studioc.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D_%D7%95%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%94/?utm_source=%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94%2B%D7%A0%D7%99%D7%9C%D7%99%2B%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%A7%D7%95&utm_medium=%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94%2B%D7%A0%D7%99%D7%9C%D7%99%2B%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%A7%D7%95&utm_campaign=%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94%2B%D7%A0%D7%99%D7%9C%D7%99%2B%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%A7%D7%95%20סניף דיזנגוף

הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C

>> בשבוע שעבר הכנו אנטיפסטי לעצלנים https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/500-calories/Recipe-15a734501929541006.htm?Partner=interlink

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il