
חזה הודו צלוי עם חרדלהוא יותר זול מבקר, והרבה פחות משמין - אז מה דעתכם להניח הערב על השולחן חזה הודו צלוי? עם התיבול הזה - של חרדל, רוטב סויה וכן, גם סוכר חום - אתם הולכים ממש ליהנות. רק עשו טובה, אל תיתנו לו להתייבשנועה דורון-פנוש|mako אוכל| פורסם01/05/1407:54 ![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מורחים את חזה ההודו בכל החרדל ומקפידים להכניס חרדל גם בתוך הקפלים של החזה. 3מניחים את החזה על תבנית, ומפזרים עליו את הסוכר החום. 4מערבבים את שמן הזית, רוטב הסויה ומיץ הלימון ומטפטפים על חזה ההודו וסביבו. 5אופים לא מכוסה 20-30 דקות, מוצאים ופורסים מיד (אחרת הבשר ממשיך להתבשל, ומתייבש). * כל מנה היא 2-3 פרוסות נדיבות, וכוללת 270 קק"ל. נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשתסטודיו C http://www.studioc.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D_%D7%95%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%94/?utm_source=%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94%2B%D7%A0%D7%99%D7%9C%D7%99%2B%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%A7%D7%95&utm_medium=%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94%2B%D7%A0%D7%99%D7%9C%D7%99%2B%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%A7%D7%95&utm_campaign=%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94%2B%D7%A0%D7%99%D7%9C%D7%99%2B%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%A7%D7%95%20סניף דיזנגוף הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |