
עוף מוקפץ עם שעועית ירוקהאסייתי למתחילים: חזה עוף ושעועית מוקפצים בשום ורוטב סויה. חצי שעה וזה על השולחןבני סיידא|חבל על הזמן, הוצאת מודן| פורסם23/03/2207:00 ![]() צילום: דניה ויינר, חבל על הזמן, הוצאת מודן |
המצרכים (5 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מבשלים את השעועית במים רותחים כ-4 דקות עד שהיא מתרככת מעט ומעבירים לקערת מי קרח ל-10 דקות. מסננים ומייבשים. 2מתבלים את רצועות העוף במלח ופלפל. מחממים בווק את שני סוגי השמן, ומקפיצים את העוף בשני מחזורים כ-3 דקות, תוך ערבוב נמרץ, עד שהוא משנה את צבעו. מעבירים לצלחת. 3מוסיפים למחבת את הג'ינג'ר, השום הפרוס והכתוש, הפלפל החריף והבצל הירוק ומקפיצים 3 דקות. 4מחזירים למחבת את העוף, מוסיפים את השעועית הירוקה, הדבש ורוטב הסויה ומקפיצים עוד 3-2 דקות, עד שהעוף עשוי לחלוטין והרוטב עוטף היטב את כל המרכיבים. מגישים על אורז לבן, בעיטור האגוזים והפטרוזיליה הקצוצה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> כל המתכונים לראש השנהhttps://www.mako.co.il/food-rosh-hashana?Partner=interlink תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3שעועית ירוקה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%AA+%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%94מוקפץ https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%A4%D7%A5שום https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%95%D7%9Dסויה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%94חזה עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%96%D7%94+%D7%A2%D7%95%D7%A3אוכל מהיר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C+%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |