
כבד עוף עם תאנים חמות וכוסברהמתכון חגיגי של השף אבי ביטוןאבי ביטוןhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-ae07aade4692911004.htm|מסעדת אדורה| פורסם31/08/0915:24 ![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים מחבת גדולה וכבדה. יוצקים שמן זית ומוסיפים את כבדי העוף למחבת (לא להיבהל מלהבות, צריך לקבל צריבה טובה מכל הכיוונים) מוסיפים מלח ופלפל. 2אחרי 2 דקות מוסיפים את התאנים למחבת. מוסיפים את דבש התמרים. מבשלים עוד 3 דקות. מוסיפים את החמאה. 3להגשה: מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל כוסברה טרייה. >> כל המתכונים לראש השנה https://www.mako.co.il/food-rosh-hashana?Partner=interlink ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |