https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף ממולא בשיני שום ומרווה

חגיגה של עשבי תיבול בעוף שלם עשיר בטעמים

עוף ממולא בשיני שום ומרווה (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • עוף טרי שלם ונקי

  • 3 ראשי שום שלמים מפורקים לשיניים על קליפתם
  • עלי מרווה טריים שלמים
  • 1 לימון חתוך לקוביות (עם הקליפה)
  • 2 כפות תבליני עוף בגריל
  • 1 כף מלח
  • חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1ממלאים את העוף בשיני השום, המרווה, והלימון החתוך. קושרים היטב את העוף.

2מערבבים את התבלינים ושמן הזית.

3מורחים את העוף מכל הכיוונים בתערובת התבלינים ומשרים כ-4 שעות.

4מחממים תנור ל-250 מעלות.

5מכניסים לתנור חם מאוד לכחצי שעה תוך כדי כך שהופכים את העוף מדי פעם.

6מורידים את חום התנור ל-170 מעלות וממשיכים לאפות עוד כשעה.

*המנה תוגש בארוחת גורמה מדברית בפסטיבל.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il