
קציצות עוף וקוסקוס ברוטב עגבניותרגע לפני שאתם מרימים גבה, תנו לנו לעדכן אתכם שהתוספת של הקוסקוס לתערובת העוף, יוצרת קציצות רכות ונימוחות שלא תוכלו להפסיק לאכול. עדיין סקפטים? חבל, אתם מפסידים כאן מתכון פשוט וטובאורלי פלאי-ברונשטייןhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-000bf6c5fb81021006.htm|mako אוכל| פורסם19/05/1611:06 |
המצרכים (6 מנות):לקציצות:
לרוטב עגבניות:
אופן ההכנה:1מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן שעל האריזה. 2מכינים את הקציצות: מערבבים יחד את כל החומרים בקערה, ולשים בידיים משומנות את התערובת כדי שכל הטעמים והתבלינים יתערבבו כראוי. 3מחממים מחבת עם שמן זית, ומטגנים את הקציצות כ-2 עד 3 דקות מכל צד, או לחילופין אופים אותן כ-25 דקות בתנור עד שהן יציבות וזהובות. 4מכינים את הרוטב: מחממים מחבת עם שמן זית, שום ורסק העגבניות ומטגנים הכל יחד כשתי דקות. מוסיפים את האורגנו, המלח והפלפל, ומערבבים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות. 5מוסיפים לרוטב את הקציצות המטוגנות (או האפויות), מכסים, ומבשלים 20 דקות עד שהן מבושלות וספוגות היטב ברוטב. * טיפ לילדים: מרסקים את כל מרכיבי הרוטב בבלנדר ליצירת רוטב חלק, בלי חתיכות, ממש כמו קטשופ. >> לעמוד הפייסבוק של קוסקוס זה משפחה חמה https://www.facebook.com/couscousmazon/ תגיות:קציצות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%AAעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3קוסקוס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%A1פרגיות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AAhttps://www.mako.co.il/Tagit/ ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |