
נתחי עוף בציפוי שיבולת שועל פיקנטירצועות חזה עוף בציפוי פריך ומעט חריף בליווי רוטב סלסה וקוביות תפוז|קוואקר| פורסם20/10/1012:53 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
רוטב סלסה
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה קטנהסלסה https://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-sauces/Recipe-e10b42cbe952d11006.htm?Partner=interlinkופלחי תפוז. מכסים ומניחים במקרר עד ההגשה. 2מחממים את התנור ל-190 מעלות. מערבבים שמן, מרגרינה מומסת, אבקת צ'ילי, אבקת שום, כמון, מלח ושיבולת שועל בקערה שטוחה ורדודה עד אשר כל המרכיבים לחים בצורה שווה. 3בקערה שטוחה ורדודה נוספת, מערבבים ביצה ומים באמצעות מזלג עד הקצפה. טובלים את העוף בבלילה ולאחר מכן מכסים אותו לחלוטין בשיבולת המתובלת. מניחים את העוף על נייר אפייה או אלומיניום. את שארית שיבולת השועל מניחים על העוף המצופה. 4אופים במשך 30 דקות או עד אשר העוף מבושל וציפוי השיבולת נצבע חום זהוב. מגישים עם סלסה סאנשיין. ניתן לקשט בכוסברה קצוצה. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3בריאות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AAשיבולת שועל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%99%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%AA+%D7%A9%D7%95%D7%A2%D7%9Cסלסה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%9C%D7%A1%D7%94ציפוי פריך https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99+%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9Aפיקנטי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |