https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

נתחי עוף בציפוי שיבולת שועל פיקנטי

רצועות חזה עוף בציפוי פריך ומעט חריף בליווי רוטב סלסה וקוביות תפוז

|קוואקר| פורסם12:53
עוף בציפוי שיבולת שועל ורוטב סלסה (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 כפות שמן קנולה

  • כף מרגרינה מומסת
  • 2 כפיות אבקת צ'ילי
  • כפית אבקת שום
  • כפית כמון גרוס
  • 3/4 כפית מלח
  • חצי כוס עד כוס שיבולת שועל לא מבושלת
  • ביצה אחת, מעורבבת קלות
  • כף מים
  • 4 חצאי חזה עוף, ללא עור ועצמות (כ 170 גרם ליחידה)
  • כוסברה חתוכה (לא חובה)

רוטב סלסה

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה קטנהסלסה https://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-sauces/Recipe-e10b42cbe952d11006.htm?Partner=interlinkופלחי תפוז. מכסים ומניחים במקרר עד ההגשה.

2מחממים את התנור ל-190 מעלות. מערבבים שמן, מרגרינה מומסת, אבקת צ'ילי, אבקת שום, כמון, מלח ושיבולת שועל בקערה שטוחה ורדודה עד אשר כל המרכיבים לחים בצורה שווה.

3בקערה שטוחה ורדודה נוספת, מערבבים ביצה ומים באמצעות מזלג עד הקצפה. טובלים את העוף בבלילה ולאחר מכן מכסים אותו לחלוטין בשיבולת המתובלת. מניחים את העוף על נייר אפייה או אלומיניום. את שארית שיבולת השועל מניחים על העוף המצופה.

4אופים במשך 30 דקות או עד אשר העוף מבושל וציפוי השיבולת נצבע חום זהוב. מגישים עם סלסה סאנשיין. ניתן לקשט בכוסברה קצוצה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il