https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • רבע קילו עלי תרד שטופים

  • חצי קילו כבד עוף טרי, מנוקה, מחולק לאונות
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • מעט קמח
  • רבע כוס שרי
  • 1 אשכולית אדומה, קלופה ומחולקת לפלחים

אופן ההכנה:

1ממליחים ומפלפלים את כבדי העוף. טובלים בקמח ומנערים. 2. מחממים היטב חצי מהשמן במחבת כבדה. מטגנים את כבדי העוף משני הצדדים. מוסיפים למחבת האת השרי, מנערים ומסירים מהאש. 3. שמים בקערה את התרד, פלחי האשכולית (קלופים מקרומים חיצוניים) ותוכן המחבת. מתבלים ביתרת השמן, מלח ופלפל ומגישים כל עוד הכבדים חמים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il