
עוף אפוי עם תפו"א ובצלמנה קלאסית ביתית וטעימהדוד גולhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-d003d08105bc411001.htm|showchef.co.il| פורסם30/07/0915:19 ![]() צילום: Michal Merka, Istock |
המצרכים :
אופן ההכנה:מחממים את התנור לחום של 200 מעלות 1. פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות ומסדרים בתבנית. 2. פורסים את הבצל לטבעות ומסדרים על תפוחי האדמה. 3. בקערית מערבבים את כל חומרי התיבול ומורחים את העוף היטב. 4. מסדרים את העוף מעל תפוחי האדמה והבצל עם העור כלפי מעלה. את שארית חומרי התיבול מפזרים בין העוף על התפודים והבצל. 5. אופים בחום של 200 מעלות 40 דקות. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3תפוח אדמה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97+%D7%90%D7%93%D7%9E%D7%94בצל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%9Cדוד גול https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%95%D7%93+%D7%92%D7%95%D7%9Cשואושף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%95%D7%A9%D7%A3 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |