
רצועות חזה עוף וירקות בשמן קוקוסאנחנו תמיד בעד מוקפצים. פשוט אוספים את כל הירקות במקרר, משדכים להם חזה עוף פרוס ומקבלים יופי של ארוחת צהריים. עכשיו נסו להוסיף לכל הכיף הזה שמן קוקוס וגם קצת קוקוס טחון - ותגלו עולם חדשאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם13/11/1715:17 ![]() צילום: בבושקה הפקות |
המצרכים (3 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מצפים את רצועות חזה העוף בקורנפלור מכל צדדיהן. 2שופכים את שמן הקוקוס לווק, מחממים מעט ומוסיפים את רצועות העוף. מטגנים תוך ערבוב בכף עץ עד שחזה העוף מזהיב. 3מוסיפים כפית קוקוס טחון, 2 שיני שום ובצל ירוק ומערבבים. מוסיפים את שאר הירקות יחד עם 2 שיני השום הנוספות, מקפיצים תוך ערבוב כ-5 דקות נוספות ומוסיפים את הסויה, הטריאקי, הג'ינג'ר, המלח והפלפל. 4מערבבים היטב ומסירים מהאש. מוזגים לצלחות עמוקות, מפזרים כוסברה וקשיו ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |