https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כבדי עוף בתרד, כמון ולימון

התרד והלימון הופכים את המנה לקלילה ומרעננת

|בני ואבי מבשלים, הוצאת מודן| פורסם10:42
כבדי עוף בתרד (צילום: דניה ויינר, בני ואבי מבשלים, הוצאת מודן)
צילום: דניה ויינר, בני ואבי מבשלים, הוצאת מודן
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • רבע כוס שמן תירס
  • 18 כבדי עוף טריים, נקיים מגידים וחצויים
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף שטוחה כמון טחון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 400 גרם עלי תרד (רצוי בייבי תרד)
  • 5 שיני שום, פרוסות
  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

1מחממים במחבת גדולה ורחבה את השמן, ומטגנים את הכבדים דקה מכל צד. מתבלים במלח ופלפל, בסוכר, בכמון ובפפריקה ומטגנים עוד דקה מכל צד.

2מוסיפים את התרד, השום ומיץ הלימון ומבשלים 3-2 דקות תוך ערבוב, עד שהכבדים עשויים. מגישים מייד על פסטה טרייה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il