
כבדי עוף בתרד, כמון ולימוןהתרד והלימון הופכים את המנה לקלילה ומרעננתאבי ביטון ובני סיידא|בני ואבי מבשלים, הוצאת מודן| פורסם27/01/1010:42 ![]() צילום: דניה ויינר, בני ואבי מבשלים, הוצאת מודן |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים במחבת גדולה ורחבה את השמן, ומטגנים את הכבדים דקה מכל צד. מתבלים במלח ופלפל, בסוכר, בכמון ובפפריקה ומטגנים עוד דקה מכל צד. 2מוסיפים את התרד, השום ומיץ הלימון ומבשלים 3-2 דקות תוך ערבוב, עד שהכבדים עשויים. מגישים מייד על פסטה טרייה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |