https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

תבשיל פרגיות ותפוחי אדמה

מתכון לארוחה עם עוף ותפוחי אדמה בסגנון אסייתי. רק להוסיף ירקות בצד ולהגיש

פרגיות ותפוחי אדמה - אחרי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
  • 500 גרם פרגיות, חתוכות לקביות גדולות או רצועות
  • 3 ענפים של בצל ירוק חתוך לעיגולים
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 2-3 כפות שמן שומשום
  • 5 כפות טריאקי
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • מעט שמן זית
  • כף כוסברה (לא חובה)

אופן ההכנה:

1מרתיחים את תפוחי האדמה כ-10 דקות, מסננים. מטגנים אותם בתוך סיר עם מעט שמן זית כ-5 דקות, מעבירים לצלחת.

2מקפיצים את הפרגיות עם מעט שמן כ-5 דקות (שיקבלו קצת צבע).

3מוסיפים אל הפרגיות את הבצל הירוק, השום, שמן השומשום, הטריאקי מלח ופלפל, מערבבים ולאחר 5 דקות מוסיפים גם את תפוחי האדמה.

4מבשלים 15-20 דקות עם מכסה. מי שאוהב יכול לפזר מעט כוסברה מעל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה https://www.mako.co.il/food-rosh-hashana?Partner=interlink

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il