https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כנפי עוף בפירורי קורנפלקס

כנפיים בציפוי קריספי ללא גלוטן, בליווי מטבל דלעת טוניסאי

|null| פורסם10:13
כנפי עוף בפירורי קורנפלקס (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 ק"ג כנפי עוף מופרדים

  • 2 כפות קורנפלור
  • חופן עשבי תיבול קצוצים דק (פטרוזיליה, כוסברה, אורגנו, בזיליקום או כל עשב אחר שאוהבים)
  • 1 כוס קורנפלקס תירס (ללא גלוטן)
  • שמן קנולה לטיגון
  • 2 ביצים טרופות עם מעט חרדל וכף מים

למטבל הדלעת

  • חצי ק"ג דלעת עם הקליפה

  • 2 כפות רסק פלפלים
  • 2 שיני שום
  • 1 לימון
  • 1 כפית קימל טחון
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית פפריקה אדומה
  • מלח
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1צולים את הדלעת בתנור בחום גבוה למשך 30 דקות.

2מצננים את הדלעת ומורידים את הקליפה, מועכים בעזרת מזלג היטב.

3מוסיפים את שאר חומרי המטבל ומערבבים היטב, עד שהמחית הופכת לחלקה (אך לא חלקה מדי).

4שומרים בקירור עד להגשה, ובינתיים מכינים את כנפי העוף.

5מבשלים את כנפי העוף במים רותחים כ-10 דקות ומצננים.

6מעבירים את הקורנפלקס לשקית ומרסקים אותם לפירורים. מוסיפים את הקורנפלור ועשבי התיבול הקצוצים.

7טובלים את כנפי העוף בביצה ומעבירים לשקית לשקשוק טוב עם פירורי הקורנפלקס עד לציפוי.

8מעבירים לשמן החם ומטגנים עד קבלת גוון זהוב יפה מכל הצדדים

9מגישים בלווית מטבל הדלעת.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il