
קציצות הודו ברוטב עגבניותמתכון קל ופשוט שכולם אוהבים, ילדים ומבוגרים כאחד. אם מוותרים על הרוטב אפשר להכין מהקציצות כריכים משודרגים, או למלא בהן ירקות. אם מכינים עם הרוטב - מגישים עם אורז או פסטהפסקל פרץ-רוביןhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-767683f375b3411004.htm|האתר הקולינרי של פסקל http://www.pascalpr.co.il/| פורסם22/02/1218:25 ![]() צילום: OlgaMiltsova, Istock |
המצרכים (35 מנות):
לרוטב העגבניות:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את ההודו הטחון, תפוחי האדמה, הבצל והפטרוזיליה. 2מוסיפים ביצים, אבקת מרק, פלפל, בהרט, מלח וקמח מצה ומערבבים היטב. אם העיסה נוזלית מדי מוסיפים מעט קמח. >>לאתר של פסקל פרץ רובין https://www.pascalpr.co.il/ 3מחממים שמן במחבת גדולה. יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 3-4 ס"מ ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב. 4מכינים את הרוטב: מחממים שמן בסיר ומטגנים בצל ושום דקה-שתיים, עד שקיפות. מוסיפים עגבנייה, רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים. 5מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את כדורי ההודו ומביאים שוב לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-30 דקות. מגישים על פסטה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |