
פטה כבדי עוף בקלבדוס ודבשמעדן של ממרח כבד בתיבול מתקתק של ברנגי תפוחים וריבת גזר מתובלתשאול בן אדרתhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-d32d0bf0e8c5911004.htm|mako| פורסם07/07/1010:17 ![]() יח``צ: יחסי ציבור |
המצרכים (10 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1במחבת רחבה ממיסים את החמאה. מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שהם מזהיבים. מוסיפים את כבדי העוף, עלי הדפנה, רוזמרין, תימין, שום, מוסקט, קלבדוס, מלח ופלפל ומטגנים כ-2 דקות. 2מורידים מהכיריים ושולפים את עלי הדפנה ועשבי התיבול. מעבירים למעבד מזון ומעבדים למחית. מפזרים את השקדים הקצוצים על תחתית התבנית ויוצקים מעל את מחית הכבד. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקפיא לשעתיים. מעבירים למקרר. 3להכנת הרוטב: בסיר קטן מבשלים את כל החומרים מעל להבה נמוכה במשך שעה. 4להגשה: הופכים את הפטה על צלחת הגשה, פורסים למנות או מגישים שלם לשולחן. יוצקים מסביב את הרוטב תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3פטה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%98%D7%94כבד עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%91%D7%93+%D7%A2%D7%95%D7%A3קלבדוס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%9C%D7%91%D7%93%D7%95%D7%A1דבש https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%91%D7%A9גזר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%96%D7%A8 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |