
שוקי עוף צלויות ברימונים ובצל ירוקעם תפוחי אדמה מתובלים ורוטב בגוון מתקתקאורן גירון|עושים בישול, מרכז קולינרי למקצועות הבישול והאפייה http://www.osim-bishul.co.il/| פורסם25/03/1012:07 ![]() צילום: "כרמלה ואני", הוצאת מודן |
המצרכים (12 מנות):
לתפוחי האדמה
אופן ההכנה:1קוטמים את קצות השוקיים בעזרת קופיץ, שמים בקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים ומשהים מכוסה כשעתיים. 2מעבירים לתבנית תנור, וצולים מכוסה בחום של 190 מעלות כשעה. מסירים את הכיסוי, ואופים עד הזהבה. 3מעטרים בפטרוזיליה ומגישים על מצע תפוחי אדמה. 4לתפוחי האדמה: חותכים את תפוחי האדמה לסירות, מעבירים לקערה ומערבבים עם כל המרכיבים. מעבירים לתבנית שטוחה ואופים בחום 180 מעלות כשעה, עד הזהבה. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3שוקיים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%9Dרימונים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9Dבצל ירוק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%9C+%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7תפוחי אדמה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99+%D7%90%D7%93%D7%9E%D7%94סויה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%94סילאן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%99%D7%9C%D7%90%D7%9Fג'ינג'ר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%27%D7%99%D7%A0%D7%92%27%D7%A8 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |