https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

שוקי עוף צלויות ברימונים ובצל ירוק

עם תפוחי אדמה מתובלים ורוטב בגוון מתקתק

שוקי עוף ברוטב בוטנים וחלב קוקוס (צילום:
צילום: "כרמלה ואני", הוצאת מודן
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (12 מנות):

  • 12 יחידות שוקי עוף טריים

  • כף פפריקה אדומה
  • כפית פפריקה חריפה
  • 4 שיני שום טרי, כתושות
  • 1 בצל, קצוץ דק מאוד
  • 100 מ"ל שמן זית
  • ½ כוס רכז רימונים
  • ½ כוס רוטב סויה
  • ¼ כוס סילאן
  • קורט סוכר
  • כפית ג'ינג'ר טחון
  • ½ כפית הל טחון
  • מלח
  • פלפל שחור

לתפוחי האדמה

  • ½ 1 ק"ג תפ"א קטנים

  • ½ כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • ½ כוס שומשום
  • 3 שיני שום כתוש
  • ½ כוס שמן זית
  • מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:

1קוטמים את קצות השוקיים בעזרת קופיץ, שמים בקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים ומשהים מכוסה כשעתיים.

2מעבירים לתבנית תנור, וצולים מכוסה בחום של 190 מעלות כשעה. מסירים את הכיסוי, ואופים עד הזהבה.

3מעטרים בפטרוזיליה ומגישים על מצע תפוחי אדמה.

4לתפוחי האדמה: חותכים את תפוחי האדמה לסירות, מעבירים לקערה ומערבבים עם כל המרכיבים. מעבירים לתבנית שטוחה ואופים בחום 180 מעלות כשעה, עד הזהבה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il