
קציצות עוף ברוטב לימון ופלפל חריףמתכון של עינב בובליל מתוך הספר "לכבוד שבת קודש 2". קציצות שמומלץ בחום להגיש עם חלה בצד, כי מהרוטב הזה לא תרצו להפסיד אפילו טיפהעינב בובליל|לכבוד שבת קודש 2 - מועדים וחגים, הוצאה פרטית| פורסם26/06/2509:32 ![]() צילום: נמרוד סונדרס, יחסי ציבור |
המצרכים (6 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1הקציצות: בידיים נקיות מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות עד לקבלת עיסה אחידה. מכניסים למקרר לחצי שעה. 2הרוטב: יוצקים את השמן לסיר רחב ומחממים קלות. מוסיפים את פרוסות השום ומקפיצים מעט. 3מוסיפים את הסלרי, הפלפלים והתבלינים ופותחים אותם בשמן. 4מוסיפים 4 כוסות מים ואת פרוסות הלימון ומביאים לרתיחה. 5מוסיפים את הקציצות לסיר, מפזרים מעל את הכוסברה ועלי הסלרי, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות על אש בינונית.
המתכון מתוך ספר המתכונים של עינב בובליל "לכבוד שבת חודש 2 - מועדים וחגים". מחיר: 139 שקלים. לרכישה והזמנות https://einavbooblil.com/products/%D7%9C%D7%9B%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%A9%D7%91%D7%AA-%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%A9-2-%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%97%D7%92%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |