
כבד בצל ושמנתמנה פשוטה, מהירה וטעימה: כבד ברוטב קטיפתי של שמנת ובצלמוסא אבו סריס|מאסטר שף| פורסם17/11/1014:29 ![]() תמונת AVI: מאסטר שף |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מזהיבים במחבת את הבצל עם חמאה ומוסיפים שמנת מתוקה. 2במחבת נוספת סוגרים את הכבד משני הצדדים, ממליחים ומפלפלים. 3מוסיפים את השמנת לכבד, משאירים לכמה דקות ומורידים מהאש. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fכבד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%91%D7%93שמנת https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%9E%D7%A0%D7%AAבצל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A6%D7%9Cמאסטר שף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |