
סנדוויץ' בריאותחזה עוף בציר ירקות, פסטו כוסברה וטחינה גולמית - כריך שהוא ארוחה שלמה ומזינה|טבעוף| פורסם19/08/1009:46 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (2 מנות):
לעוף
לפסטו
להגשה
אופן ההכנה:1מביאים ליטר וחצי מים לרתיחה עם הירקות לחמש דקות. מכבים את האש ומניחים את נתח חזה העוף במים למשך 10 דקות מכוסה. מצננים ופורסים דק. שומרים את העוף בכלי במקרר עם שמן זית. 2להכנת הפסטו: מניחים את המרכיבים במעבד מזון ומעבדים למחית. מאחסנים בקירור. 4מבשלים 2 כפות של שיני שום במעט שמן זית על אש נמוכה מאוד, עד שמתרככים. 5פורסים קישוא לרצועות אורכיות, מושחים בשמן זית וצורבים קלות על מחבת. 3מורחים שכבה מכובדת של הפסטו על פרוסת לחם, מניחים את החסה, השום, הקישוא, העוף והטחינה, סוגרים בעוד פרוסת לחם ומגישים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3סנדוויץ' https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A5%27בריאות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AAפסטו https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%95לחם קל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%97%D7%9D+%D7%A7%D7%9C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |