https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כבד עוף במייפל ושמפניון על פירה תפו"א

כבדי עוף מוקפצים בבצל, פטריות, יין אדום, מייפל וסלילי בצל ירוק

|רשת קפה קפה| פורסם14:24
כבד עוף במייפל ושמפניון על פירה תפו
צילום: דן פרץ, יחסי ציבור
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (2 מנות):

לפירה

  • 4 תפוחי אדמה קלופים בינניים

  • 100 גרם חמאה/מרגרינה
  • כפית מוסקט
  • כפית תימין קצוץ
  • מלח
  • פלפל לבן

לכבד

  • 250 גרם כבד

  • יין אדום איכותי
  • בצל ירוק קצוץ
  • כף מייפל
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • חמאה/מרגרינה לטיגון
  • 4 פטריות שמפניון פרוסות לרבעים
  • כף בצל לבן קצוץ דק

אופן ההכנה:

1מבשלים את תפוחי האדמה במים עד ריכוך.

2מסננים את תפוחי האדמה ומועכים בעזרת מועך עד לקבלת פירה במרקם רצוי.

3מוסיפים את שאר התבלינים והחמאה/מרגרינה ומערבבים היטב.

4במחבת גדולה עם חמאה מאדים מעט את הבצל והפטריות, מוסיפים את הכבד וסוגרים מכל צד.

5מוסיפים את היין האדום, הבצל הירוק והמייפל, מקפיצים היטב ומשאירים רוטב למנה.

6מתבלים במלח ופלפל גרוס ומגישים על מצע הפירה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il