https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

נתחי חזה עוף ותפוחי אדמה ברוטב פיקנטי

מתכון קל, מהיר וטעים לחזה עוף המתבשל עם תפוחי אדמה ומתעטף ברוטב עגבניות אדמדם וחריף

נתחי חזה עוף ותפוחי אדמה ברוטב פיקנטי (צילום: baronm10, אוכל מכל הלב)
צילום: baronm10, אוכל מכל הלב
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • חזה עוף חתוך לנתחים

  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • שבבי צ'ילי חריף
  • תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות דקות

לרוטב

  • 1 בצל בינוני, קצוץ

  • קופסת רסק עגבניות
  • 2 עגבניות מגורדות
  • שמן זית
  • 2.5 כוסות מים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה חריפה

אופן ההכנה:

1מתבלים את החזה במלח, פלפל, פפריקה וצ'ילי. את תפוחי האדמה פורסים לפרוסות דקות.

2מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המגורדות והתבלינים ומערבבים היטב.

3מבשלים כ-10 דקות ומוסיפים את המים. מערבבים ומביאים לרתיחה.

4מוסיפים את תפוחי האדמה ומניחים להם להתבשל ברוטב כחצי שעה.

5מוסיפים את נתחי חזה העוף ומבשלים עוד חצי שעה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il