https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף בסילאן

עם תפוחי אדמה בתיבול רוזמרין וסלט חסה

|מאסטר שף| פורסם22:55
המתכון של חנה אוזן
  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2 בצלים גדולים

  • 6 כרעיים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כפות סילאן
  • 2 כוסות מים

לתפוחי האדמה

  • 2 תפוחי אדמה בינוני

  • 1 בטטה
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף שום כתוש
  • 2 עלי רוזמרין (ללא הגבעול)

לסלט החסה

  • עלי חסה נקיים וחתוכים גס

  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפות לימון
  • קורט מלח
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית חרדל

אופן ההכנה:

1חותכים את הבצל לרצועות, ומטגנים בשמן 2. לאחר שהבצל מזהיב מוסיפים את הכרעיים ומבשלים כ-10 דקות 3. מוסיפים מלח, פלפל גרוס, פפריקה וסילן 4. מוסיפים מים מביאים לרתיחה ואז מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים כ-90 דקות 5. שופכים את השמן למחבת גדולה (או סיר), מוסיפים שום, פלפל גרוס, מלח, רוזמרין, 3/4 כוס מים ומביאים לרתיחה 6. מוסיפים את תפוחי האדמה והבטטה ומבשלים על להבה נמוכה ביותר כ-30 דקות 7. מערבבים את כל חומרי הרוטב לסלט החסה ומוסיפים את עלי החסה ומערבבים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il