
עוף עם חיטה בליווי חתיכות זנב שורעוף עסיסי לצד חיטה עם חתיכות של בשר ורוטב זנב שור מתובל היטבריקי סוויסהhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-8fffb4a36a19341006.htm|מאסטר שף| פורסם20/03/1411:53 ![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
לרוטב:
לחיטה:
אופן ההכנה:1מכניסים לסיר לחץ את זנב השור עם ציר הבשר עלי הדפנה ופלפל אנגלי, ומבשלים כשעה. 2בינתיים, מבשלים את רוטב הזנב: מטגנים שום ופלפל צ'ילי ומוסיפים את הפפריקה עם 2 כוסות מים. 3מוסיפים כמון, מלח ופלפל שחור ומפזרים עלי כוסברה קצוצה ונותנים לרוטב להתבשל. 4אל הרוטב מוסיפים את החיטה והפרגית ומבשלים כחצי שעה. 5כשהזנב מוכן מוסיפים אותו לתוך החיטה והרוטב המוכן ומבשלים עוד כרבע שעה. מתקנים תיבול ומגישים את החיטה והעוף על מצע הזנב. מפזרים פטרוזיליה לקישוט. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |