
ניוקי עם כבדי עוףכיסונים קטנים ורכים של בצק תפוחי אדמה ברוטב כבדי עוף, שמן זית ובצל ירוקארקדי דוכין|null| פורסם16/12/1014:19 ![]() |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מרתיחים בסיר מים, מלח ומעט שמן זית. 2שופכים את הניוקי לתוך הסיר. לאחר 2 דקות מסננים ושוטפים במים. 3חותכים את כבדים לחתיכות של 2-3 ס"מ, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומקמחים. 4מטגנים בשמן קנולה על אש גבוהה עד שהכבדים משחימים. 5במחבת נפרדת שמים שמן זית, חמאה, חופן בצל ירוק, יין, מלח, פלפל שחור גרוס ו-2 שיני שום קונפי. מטגנים את הניוקי עד לקבל גוון זהוב. 6מסננים את הכבדים וסופגים בנייר סופג. מוסיפים את הכבדים לתערובת הניוקי, מערבבים קצת ומגישים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fפסטה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A1%D7%98%D7%94ניוקי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%99כבד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%91%D7%93עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3יין לבן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%99%D7%9F+%D7%9C%D7%91%D7%9F ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |