https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

ניוקי עם כבדי עוף

כיסונים קטנים ורכים של בצק תפוחי אדמה ברוטב כבדי עוף, שמן זית ובצל ירוק

|null| פורסם14:19
ניוקי בורגיניון ביין
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (2 מנות):

  • 500 גרם ניוקי

  • 5/6 פרפרים של כבד
  • חופן בצל ירוק קצוץ דק
  • 2 שיני שום קונפי
  • יין לבן
  • שמן זית
  • שמן קנולה
  • חמאה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • קמח

אופן ההכנה:

1מרתיחים בסיר מים, מלח ומעט שמן זית.

2שופכים את הניוקי לתוך הסיר. לאחר 2 דקות מסננים ושוטפים במים.

3חותכים את כבדים לחתיכות של 2-3 ס"מ, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומקמחים.

4מטגנים בשמן קנולה על אש גבוהה עד שהכבדים משחימים.

5במחבת נפרדת שמים שמן זית, חמאה, חופן בצל ירוק, יין, מלח, פלפל שחור גרוס ו-2 שיני שום קונפי. מטגנים את הניוקי עד לקבל גוון זהוב.

6מסננים את הכבדים וסופגים בנייר סופג. מוסיפים את הכבדים לתערובת הניוקי, מערבבים קצת ומגישים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il