https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

שוקי עוף שחומות עם ג'ינג'ר וערמונים

מתכון מעולה מבית היוצר של בני סיידא: קדירת עוף מתקתקה ומתובלת בסגנון אסייתי. בין השוקיים משובצים ערמונים, שסופגים את כל הטעמים ומוסיפים משלהם

|טעים! ובריא, הוצאת מודן| פורסם07:00
שוקי עוף שחומות עם ג'ינג'ר וערמונים (צילום: דניאל לילה, טעים! ובריא, הוצאת מודן)
צילום: דניאל לילה, טעים! ובריא, הוצאת מודן
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • רבע כוס שמן
  • 8 שוקיים, ללא העצם הבולטת
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק מאוד
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 1 כף ג'ינג'ר, מגורר דק
  • רבע כוס רוטב סויה
  • חצי כוס יין אדום יבש
  • 2 כפות סוכר חום
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 200 גרם ערמונים קלופים בוואקום

אופן ההכנה:

1מחממים בסיר רחב ושטוח את השמן ומטגנים את שוקי העוף מכל הצדדים עד שישחימו. מעבירים לצלחת.

2מוסיפים לסיר את הבצל, השום והג'ינג'ר ומטגנים כ-6 דקות עד שהבצל מתחיל להזהיב. מחזירים לסיר את שוקי העוף, מוסיפים את רוטב הסויה והיין, מתבלים בסוכר חום, במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים כ-40 דקות על להבה נמוכה.

3מוסיפים את הערמונים ומבשלים יחד כ-20 דקות נוספות ללא מכסה, עד שהעוף מוכן. מגישים חם.

[הערמונים מכילים כ-2% שומן בלבד, הם עשירים בסיבים תזונתיים ובמינרלים חשובים כמו אשלגן ומגנזיום].

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il