
ריזוטו שלושה דגנים עם פלפלים ופרגיתריזוטו פשוט וקל למתחילים, עם תוספת מפנקת של פלפלים ופרגיות. לא תאמינו כמה טעים זה ריזוטו של חצי שעהדנה אלמוסניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-8eb210946484721004.htm|mako אוכל| פורסם28/01/1321:12 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל בשמן הזית כ-2 דקות ומוסיפים את הסלרי, הגזר והפלפלים. ממשיכים לטגן 2-3 דקות. 2מוסיפים את הפרגיות, השום והתימין, מערבבים ומוסיפים את האורז. 3מטגנים 3 דקות, מתבלים ומוסיפים את היין הלבן. מערבבים ובהדרגה מוסיפים את הציר, כחצי כוס בכל פעם (נותנים לנוזל להיספג ורק אז מוסיפים עוד נוזל). 4מבשלים עד שהנוזלים נספגים והאורז מוכן (לוקח כ-15 דקות). מסירים מהאש, מוסיפים 2 כפות שמן זית, מערבבים ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:ריזוטו https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%99%D7%96%D7%95%D7%98%D7%95פרגיות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AAפלפלים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%9C%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%9Dסלרי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%9C%D7%A8%D7%99גזר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%D7%96%D7%A8דגנים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |