
שניצל ממולא פירהשניצל ופירה הם שידוך משמיים, אז למה לא להפוך אותם לישות אחת? בעונה 7 של "מאסטר שף" המתמודד עמיחי שרפשטיין הדהים את השופטים עם המנה החלומית הזאת, שנכנסה מיד לפנתאון של "מאסטר שף". מזל ששמרנו את המתכוןעמיחי שרפשטיין|מאסטר שף| פורסם28/07/1907:00 ![]() צילום: נמרוד סונדרס, מאסטר שף |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה בהרבה מים עד שהם רכים לגמרי. מקלפים ומועכים לפירה.מוסיפים את שמן הזית, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים. 2מכינים את השניצלים:חותכים את החזות לחתיכות בגודל השניצלים שנרצה. 3.מסדרים שכבה של פירה על חצי מהשניצלים, ומכסים בחצי השני של השניצלים. טובלים בזהירות בביצה ואז בפירורי הלחם. 4. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את השניצלים עד הזהבה משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג לדקה או שתיים 5. מגישים עם ספייסי מיונז ומיונז שום. * המתכון נערך מחדש על ידי אולגה טוכשר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |