
עוף עם זיתיםמנה שכולה טעמים וריחות של בית, עם זיתים שחורים ותיבול פפריקה וכורכוםסמדר וקניןhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-6a05d233f85ab21006.htm|מאסטר שף| פורסם03/11/1009:47 |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מוציאים מהזיתים את החרצנים ומרתיחים אותם פעמיים. בין ההרתחות יש להחליף את המים על מנת להוציא את המרירות. 2שמים בסיר מעט שמן זית ומתחילים לטגן את העוף בסיר סגור. הטיגון מוציא את השומן של העוף. 3מוסיפים את הזיתים, שיני השום והפלפל החריף ומכסים במים רותחים. מוסיפים מעט פלפל לבן, כורכום, פפריקה ומכסים. 4לקראת סוף הבישול מוסיפים כוסברה קצוצה ומלח לפי הצורך. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |