1מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
2מערבבים את הביצים עם החרדל והתבלינים. מכינים קערה עם קמח ועוד קערה עם הביסלי המרוסק.
3מצפים את העוף בקמח, לאחר מכן בביצה ולאחר מכן בביסלי. מהדקים את הציפוי לעוף בעזרת הידיים.
4מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומניחים עליה את שוקי העוף. משמנים אותם בעזרת תרסיס שמן ואופים עד שהעוף משחים כ-35-40 דקות (כבר אחרי חצי שעת אפייה אפשר לנעוץ בעוף מזלג. אם המזלג ננעץ בקלות - העוף מוכן). מגישים חם לצד כוס בירה, או כל משקה קר שאוהבים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
המתכון התפרסם בבלוג "תיק אוכל http://tikochel.blogspot.co.il/" של אינס שילת ואפיק גבאי