https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף בציפוי ביסלי

שוקי עוף אפוית ורכות מבפנים, עם ציפוי פריך של החטיף הלאומי. קחו צלחת ובירה קרה, ותקבלו תענוג קיצי ונהדר

|תיק אוכל http://tikochel.blogspot.com/| פורסם12:21
עוף בביסלי (צילום: אפיק גבאי, תיק אוכל)
צילום: אפיק גבאי, תיק אוכל
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 6 יחידות של שוקיים טריים ומנוקים, או 600 גרם כנפיים
  • 2 ביצים טרופות
  • 1 כפית חרדל
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית מלח
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • שקית ביסלי גריל טחון, או מרוסק דק
  • שקית ביסלי בטעם פלאפל טחון, או מרוסק דק
  • 1/2 כוס קמח
  • תרסיס שמן (מומלץ)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

2מערבבים את הביצים עם החרדל והתבלינים. מכינים קערה עם קמח ועוד קערה עם הביסלי המרוסק.

3מצפים את העוף בקמח, לאחר מכן בביצה ולאחר מכן בביסלי. מהדקים את הציפוי לעוף בעזרת הידיים.

4מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומניחים עליה את שוקי העוף. משמנים אותם בעזרת תרסיס שמן ואופים עד שהעוף משחים כ-35-40 דקות (כבר אחרי חצי שעת אפייה אפשר לנעוץ בעוף מזלג. אם המזלג ננעץ בקלות - העוף מוכן). מגישים חם לצד כוס בירה, או כל משקה קר שאוהבים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

המתכון התפרסם בבלוג "תיק אוכל http://tikochel.blogspot.co.il/" של אינס שילת ואפיק גבאי

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il