1בסיר מטגנים את הבצלים עד להשחמה. חותכים את החצילים לקוביות ובסיר נפרד מטגנים עד להשחמה מלאה. מוסיפים את הכרעיים ומשחימים. מתבלים בפלפל שחור, מלח ובשאר התבלינים. מוסיפים את הבצלים. מכסים בציר עוף חם עד לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים עוד 30 דקות.
2מוסיפים את האורז. במידה וחסרים נוזלים, מוסיפים עוד ציר עוף, מערבבים מדי פעם. מבשלים כ-20-30 דקות על אש נמוכה ומכבים. מחכים רבע שעה ומגישים.
3אפשרות: מומלץ להכניס את התבשיל לתנור לעוד שעתיים ויותר, על חום נמוך.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים