https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כבדים עם אריסה שום ולימון כבוש

את הכבד הזה הכי טעים לאכול בסנדוויץ', ולא בצלחת – למרות שגם ליד פירה הוא טעים חבל על הזמן

כריך עם כבדים (צילום: CiprianCB, Istock)
צילום: CiprianCB, Istock
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 350 גרם כבדי עוף טריים

  • 1 כף אריסה
  • 1 כף שום כתוש
  • 3 פרוסות לימון כבוש, חתוכות לקוביות
  • 2 כפות שמן
  • 1 כוס מים

תבלינים

  • 1 כפית כמון

  • 1/2 כפית פלפל לבן
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 פלפל חריף אדום (לא חובה)

אופן ההכנה:

1שוטפים את הכבדים ומנקים טוב טוב.

2שורפים אותם קלות על להבה, לצורך ההכשרה. לא מכשירים? עדיין מומלץ לתת להם את השריפה הזאת, שמוסיפה טעם מדהים לתבשיל.

3מניחים בסיר את הכבדים. חותכים את הפלפל החריף לפרוסות ומפזרים על הכבד.

4בקערה נפרדת שמים את השום, האריסה, הלימון הכבוש, השמן והתבלינים. מוסיפים את המים, מערבבים טוב טוב ושופכים לסיר.

5מבשלים על להבה בינונית כ-20 דקות, או עד שהנוזלים מתאדים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il