
פרגיות ביין ושוםנתחי פרגית עסיסייםארי סינג|מסעדת טאבולה| פורסם03/10/0811:22 ![]() צילום: maria bacarella, Istock |
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1לוקחים את נתחי הפרגיות ומקפיצים על מחבת לוהטת עם מלח, פלפל ושום (לפי הטעם) עד השחמה. מוסיפים את היין הלבן ומקפיצים למשך 1-3 דקות עד שהיין מתאדה. 2. מוסיפים כפית חמאה, בצל ירוק חתוך ופטרוזיליה קצוצה. 3. מקפיצים למשך דקה נוספת עד שהחמאה נמסה, ומגישים בשילוב עם סלט ירוק קצוץ. תגיות:פרגיות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AAיין https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%99%D7%9Fשום https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%95%D7%9Dמסעדת טאבולה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%A1%D7%A2%D7%93%D7%AA+%D7%98%D7%90%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%94ארי סינג https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A8%D7%99+%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |