https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף מנצח בתנור של עינב בובליל

שוקיים בגריל, עסיסיות וטעימות בטירוף, עם ציפוי קראנצ'י מתובל שפשוט אי־אפשר לעמוד בפניו. שילוב הטעמים המושלם שמתקיים פה בין החריפות העדינה, המתיקות הקלה והארומה של התבלינים, יוצר מנה שתהיה כוכבת הארוחה

|לכבוד שבת קודש 2 - מועדים וחגים, הוצאה פרטית| פורסם06:00
עוף מנצח בתנור (צילום: נמרוד סונדרס, יחסי ציבור)
צילום: נמרוד סונדרס, יחסי ציבור
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 ק״ג שוקיים עוף
  • מלח ופלפל שחור, לפי הטעם

למרינדה:

  • 2 כפות תבלין קייג'ין
  • 2 כפות שמן זית
  • רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק קלאסי
  • 6 שיני שום, כתושות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית כמון טחון

אופן ההכנה:

1שוטפים את השוקיים ומייבשים היטב. מתבלים במלח ובפלפל שחור.

2מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיביה.

3מושחים את שוקי העוף במרינדה מכל הצדדים. מכסים את הקערה ומניחים במקרר לשעה לפחות (ועד לילה שלם).

4מחממים תנור ל-200 מעלות בתוכנית חום עליון-תחתון או טורבו.

5מעבירים את השוקיים לתבנית תנור וצולים אותן 30-40 דקות, עד שהן שחומות ומוכנות. מדי פעם פותחים את התנור והופכים את השוקיים, כך שייאפו מכל הצדדים.

עוף מנצח בתנורעוף מנצח בתנור|צילום: נמרוד סונדרס, יחסי ציבור

המתכונים מתוך ספר המתכונים של עינב בובליל "לכבוד שבת חודש 2 - מועדים וחגים". מחיר: 139 שקלים. לרכישה והזמנות https://einavbooblil.com/products/%D7%9C%D7%9B%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%A9%D7%91%D7%AA-%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%A9-2-%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%97%D7%92%D7%99%D7%9D

לכבוד שבת קודש 2 - מועדים וחגים עינב בובליללכבוד שבת קודש 2 - מועדים וחגים עינב בובליל|צילום: נמרוד סונדרס, יחסי ציבור

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il