
כבדי עוף על מצע בצל ותמריםכבדים מבושלים ביין וסילאן, מוגשים עם תערובת בצל מטוגן ותמרים יבשיםעופר גל|עושים חיים וטעים| פורסם22/10/0915:37 ![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את הבצל לפרוסות. 2. מגלענים את התמרים וחותכים לרצועות. 3. מנקים את הכבדים. מטגנים את הבצל במעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. 4. מוסיפים למחבת את התמרים ומטגנים. במחבת נוספת מטגנים את הכבדים משני הצדדים. 5. מוסיפים למחבת עם הכבדים את היין והסילאן. 6. ממשיכים לבשל את הכבדים עד שהיין מסמיך קלות, ומגישים על תערובת הבצל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |