https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כבדי עוף על מצע בצל ותמרים

כבדים מבושלים ביין וסילאן, מוגשים עם תערובת בצל מטוגן ותמרים יבשים

|עושים חיים וטעים| פורסם15:37
כבד על מצע פירה (וידאו WMV: mako)
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 600 גרם כבדי עוף טריים
  • 1 בצל
  • 100 גרם תמרים יבשים
  • ½ כוס יין לבן (עדיף מסוג מוסקט)
  • 2 כפות סילאן
  • מלח, פלפל
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1חותכים את הבצל לפרוסות. 2. מגלענים את התמרים וחותכים לרצועות. 3. מנקים את הכבדים. מטגנים את הבצל במעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. 4. מוסיפים למחבת את התמרים ומטגנים. במחבת נוספת מטגנים את הכבדים משני הצדדים. 5. מוסיפים למחבת עם הכבדים את היין והסילאן. 6. ממשיכים לבשל את הכבדים עד שהיין מסמיך קלות, ומגישים על תערובת הבצל.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il