https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף בקוקי עם עשבי תיבול ים תיכוניים

5 דקות עבודה לכל היותר. את השאר עושה התנור. התוצאה: נתחי עוף עסיסיים ובה בעת שחומים ופריכים

|על השולחן אקספרס, הוצאת על השולחן| פורסם08:20
עוף בקוקי עם עשבי תיבול (צילום: דן לב, על השולחן אקספרס, הוצאת על השולחן)
צילום: דן לב, על השולחן אקספרס, הוצאת על השולחן
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 כרעי עוף מפורקות לשוק וירך

  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • 1 גבעול רוזמרין
  • 1 גבעול אורגנו
  • 2 גבעולי תימין
  • 4 שיני שום שלמות בקליפתן
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 6 תפוחי אדמה חתוכים לשמיניות לאורכם (אפשר בקליפתם)
  • 1/2 לימון פרוס בעובי 3-2 מ”מ

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים את חלקי העוף עם שאר החומרים בקערה. מעבירים לשקית קוקי, קושרים ומניחים בתבנית. מחוררים למעלה בכמה מקומות.

3אופים כשעה ורבע עד שהעוף רך ושחום ותפוחי האדמה פריכים.הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il