
עוף בקוקי עם עשבי תיבול ים תיכוניים5 דקות עבודה לכל היותר. את השאר עושה התנור. התוצאה: נתחי עוף עסיסיים ובה בעת שחומים ופריכיםמיכל מוזס|על השולחן אקספרס, הוצאת על השולחן| פורסם23/11/1208:20 ![]() צילום: דן לב, על השולחן אקספרס, הוצאת על השולחן |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים את חלקי העוף עם שאר החומרים בקערה. מעבירים לשקית קוקי, קושרים ומניחים בתבנית. מחוררים למעלה בכמה מקומות. 3אופים כשעה ורבע עד שהעוף רך ושחום ותפוחי האדמה פריכים.הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף בתנור https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3+%D7%91%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A8עשבי תיבול https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%A9%D7%91%D7%99+%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%95%D7%9Cמיכל מוזס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C+%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%A1על השולחן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%9C+%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%97%D7%9F ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |