https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף מוקפץ של שוש עטרי

עם הרבה ירקות וטעמים

|מצעד האוכל הישראלי| פורסם10:33
גלריית המומחים_18_נתחי עוף מוקפצים בנוסח בנקוק (וידאו WMV: mako)
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • ½ ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות

  • 3 כפות שמן זית
  • 2 בצלים פרוסים לרצועות
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
  • 2 קישואים חתוכים לרצועות דקות
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
  • 1 פלפל ירוק כהה חתוך לרצועות.
  • קמצוץ פלפל לבן
  • ½ כפית ג'ינג'ר יבש טחון
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • מלח

אופן ההכנה:

1מלהיטים את הווק. אם משתמשים במחבת גדולה רגילה מחממים אותה מעט. 2. מוסיפים את השמן וכשהוא חם מכניסים את העוף. מערבבים עד שהעוף משנה את צבעו ללבן. 3. מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת. 4. מוסיפים לווק מעט שמן אם צריך ומוסיפים את הירקות החתוכים. 5. מערבבים כל הזמן עד שהירקות מתרככים מעט (לא יותר מדי). 6. מחזירים את נתחי העוף לווק. 7. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. 8. מוציאים לצלחת הגשה. 9. שוש אוהבת להגיש את העוף המוקפץ שלה עם נודלס שבושלו כמה דקות במים רותחים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il