
עוף מוקפץ של שוש עטריעם הרבה ירקות וטעמיםשוקה1|מצעד האוכל הישראלי| פורסם22/10/0810:33 ![]() |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מלהיטים את הווק. אם משתמשים במחבת גדולה רגילה מחממים אותה מעט. 2. מוסיפים את השמן וכשהוא חם מכניסים את העוף. מערבבים עד שהעוף משנה את צבעו ללבן. 3. מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת. 4. מוסיפים לווק מעט שמן אם צריך ומוסיפים את הירקות החתוכים. 5. מערבבים כל הזמן עד שהירקות מתרככים מעט (לא יותר מדי). 6. מחזירים את נתחי העוף לווק. 7. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. 8. מוציאים לצלחת הגשה. 9. שוש אוהבת להגיש את העוף המוקפץ שלה עם נודלס שבושלו כמה דקות במים רותחים. תגיות:עוף מוקפץ https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3+%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%A4%D7%A5ירקות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AAמצעד האוכל הישראלי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%A6%D7%A2%D7%93+%D7%94%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C+%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |